The Frajle - Sv.Foška, Batvači / S.Fosca, Valmadorso - Istra Events

Upcoming Events

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

The Frajle – Sv.Foška, Batvači / S.Fosca, Valmadorso

May 25, 2019

Prošle godine u sklopu akcije „Moj kažun-La mia casita“ jedna prekrasna livada sakrivena od pogleda postala je spektakularna pozornica na otvorenom, jedinstvena na ovom području, na kojoj je Massimo svima priuštio maestralan nastup i večer za pamćenje.

Kraj malog naselja Batvači u neposrednoj blizini crkve Sv. Foške magičan ambijent i najljepšu prirodnu kulisu na otvorenom stvorio je spoj glazbe i posebno osvjetljenih kažuna i suhozida, smještenih na prostranoj livadi.

Lokacija „3 kažuna“ obnovljena je u sklopu jedne od prošlogodišnjih akcija u organizaciji Grada Vodnjan-Dignano, „Moj kažun-La mia casita“ a krase je 3 ponajveća kažuna u Istri, poznati istarski „kameni divovi“, pred kojima se prostire velika zelena livada prošarana
krošnjama i suhozidima.

Ove godine u subotu 25.05. nastavljamo našu čarobnu priču i ponosno najavljujemo nastup grupe „The Frajle“. Koncert započinje u 21 h a ulaz se ne naplaćuje. Za dobru atmosferu prije samog koncerta zadužen je sjajan Acoustic Fever Trio, u sastavu Petra Tripar (vokal), Alen Spada (akustična gitara) i Aleksandar Lukić (akustična gitara, vokal).

Pozivamo vas da i vi postanete dio ove čarolije kojom ćemo zajedno prizvati ljeto!

Details

Date:
May 25, 2019
Website:
facebook.com/events/2094348020618455/

Organizer

Grad Vodnjan
Phone:
052511522
Email:
info@vodnjan.hr
Website:
vodnjan.hr

Venue

Grad Vodnjan
Lokacija: Batvači „3 kažuna“
Vodnjan, 52215 Croatia (Local Name: Hrvatska)
+ Google Map
Phone:
052511522
Website:
vodnjan.hr