Spacca il Silenzio - Istra Events

Upcoming Events

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Spacca il Silenzio

July 25 @ 9:00 pm - 11:00 pm

Ragazzi da Napoli arrivano a Peroj 😉 Braća Grella zaraziti će vas svojom energijom. Konačno i kod nas iz Napulja električki projekt “Spacca il Silenzio”.

Osobitost grupe leži u izrazito akustičnom, ali ne nužno sa mekim i nježnim zvukom. Njihova glazba jak utjecaj ima na talijansku glazbenu stvarnost. Usredotočuje se na ne-šaljivu mediteransku folk-rock glazbu, s jazz-dodirima i snažnim pristupom pjevača i kantautora s novim akustičnim disanjem, gdje ritmički dio i bas na bazi klasične gitare, otkriva emocionalnu moć.

Luigi Grella, autor tekstova i glazbe, pisac je i pjesnik. Zbog čega riječi njegovih pjesama imaju i književnu dubinu neovisno o glazbi koja ih prati. Brača u svojoj karieri dobila su mnoga priznanja vezana tako za glazbu kao književnost i originalnost svojih izvedbi.

U svim godinama surađivali su dijeleći scenu s Cristianom Godanom (Marlene Kuntz), Francescom Tricaricom, Omar Pedrini (Timoria), Gianlucom Grignani, Angelo Branduardi, Vascom Rossijem, Viniciom Caposselom, Enricom Capuanom, Zibbu, Nobrainom, 99 Posse, Niccolò Fabi, Brunori Sas. A iza sebe imaju niz koncerata i preko granica: Engleska, Rusija, Nizozemska, Rumunjska, Njemačka, Švicarska, Austrija. A sada po prvi puta i u Hrvatskoj.

Details

Date:
July 25
Time:
9:00 pm - 11:00 pm
Website:
facebook.com/events/2186035228110293/

Organizer

EnjoyPeroj
Phone:
+386 68 621 061
Email:
enjoyperoj@gmail.com
Website:
m.me/enjoyperoj

Venue

Peroj
Martulina Beach
Peroj, 52212 Croatia (Local Name: Hrvatska)
+ Google Map