Predjamski Dvorac I Postojnska Jama - Istra Events

Upcoming Events

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Predjamski Dvorac I Postojnska Jama

May 1, 2019

PREDJAMSKI DVORAC I POSTOJNSKA JAMA

1.MAJ

01.05.19.- SRIJEDA

VRIJEDNOST VIŠE: u cijenu uključen ručak

PROGRAM PUTOVANJA:

Polazak iz Pule u 7:00 sati, Okreti u 7:20 , POREČA u 8 :00 sati i GP Kaštel u 8:35 sati. Ugodna vožnja prema POSTOJNI i po dolasku oko 10.00 sati, prvo se vozimo uz rječicu Pivku prema Predjami i poznatome dvorcu koji doslovce izrasta iz kamena. Zanimljivo je da su dva dvorca, jedan u drugome, a tu je i legenda o Erazmu Predjamskom koji je braneći čast svoga prijatelja završio u nemilosti Beča i morao se skriti u dvorac u kamenu.

Vraćamo se prema Postojnskoj jami gdje započinjemo svoj razgled vlakom. Sama vožnja špiljom jest dojmljiva budući da se iza svakog zavoja pojavljuje novi sigasti gaj. Nastavljamo razgled jame pješice uz stručno vodstvo osoblja špilje. Sigurno će vas se dojmiti i “dvorana špageta”. Pri izlasku iz špilje čeka nas još jedno prirodno čudo – potomak zmaja odnosno čovječja ribica. Obilazak Postojnske jame (cca. 1,5 sat). Ova jama jedna je od najpoznatijih na svijetu, duga 21 km i nevjerojatno bogata špiljskim ukrasima, podzemnim životinjskom svijetom te tragovima ljudskog života. Za obilazak se ne morate posebno pripremati – potrebna vam je samo toplija odjeća jer je temperatura u špilji tijekom cijele godine 10 °C.

Nakon obilaska jame idemo na organizirani ručak u obližnji restoran.

Slobodno vrijeme za vlastite programe, šetnju ili upoznavanje s ostalim atrakcijama koje se nude: Proteusova jama s Vivarijem ( podzemni ZOO), IZLOŽBA Leptiri svijeta , EXPO Postojnska jama Kras – interaktivna izložba ili šetnja .

U dogovoreno vrijeme vraćamo se prema Istri uz usputno zaustavljanje , ali to će biti iznenađenje.

Očekivani dolazak u Istru u večernjim satima.

CIJENA PO OSOBI : 180 KN

Djeca od 5 – 12 g. : 120,00 KN

Minimalan broj prijavljenih: 40 osoba

CIJENA UKLJUČUJE: prijevoz turističkim autobusom, razglede prema programu, turističkog pratitelja, slovenski ručak u restoranu Jamski dvorac, jamčevina putovanja i troškove organizacije puta

OBAVEZNA NADOPLATA: ulaznica za Predjamski grad i Postojnsku jamu – 28,60 eur po osobi, djeca od 6-15 godina 18,60 EUR; djeca do 6 godina 2 eur, djeca i studenti od 16-25 godina 22,80 eur uz vođenje na engleskom ili slovenskom jeziku, audiovodič za Predjamski dvorac uljučen u cijenu

CIJENA NE UKLJUČUJE: sve što nije navedeno pod cijena uključuje, troškovi osobne prirode, putno zdravstveno osiguranje

NAPOMENA:

– za ovo putovanje potrebna Vam je važeća osobna iskaznica ili putovnica.

– valuta plaćanja u Sloveniji je EURO.

Mogućnost ukrcaja u Puli, Okreti ,Poreč, Bonaci i GP Kaštel

UVJETI I NAČINI PLAĆANJA: Plaćanje je moguće u gotovini ili putem transakcijskog računa. Prilikom rezervacije potrebno je platiti iznos u cijelosti.

NAPOMENA: Organizator može promijeniti redoslijed obilazaka tijekom gore navedenog rasporeda, kao i vremena polaska autobusa, kada to zahtjeva situacija tijekom putovanja, ali se obvezuje da će program izvesti u cijelosti. Sadržaj programa ostaje kako je objavljen bez obzira na redoslijed provođenja istog.

Odgovorni organizator : SABINA TRAVEL D.O.O. , HR-AB-52-040223176

Za ovo putovanje vrijede opće upute i uvjeti rezervacije za korisnike turističkih aranžmana Sabina Travel d.o.o.

Details

Date:
May 1, 2019
Website:
facebook.com/events/2025501237577734/

Organizer

Sabina Travel
Phone:
052 817 443
Website:
http://sabinatravel.net/

Venue

Sabina Travel
Nikole Tesle 8
Poreč, Istra 52440 Croatia (Local Name: Hrvatska)
+ Google Map
Phone:
052 817 443
Website:
http://sabinatravel.net/