Park majmuna, Klagenfurt i Minimundus - Istra Events

Upcoming Events

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Park majmuna, Klagenfurt i Minimundus

May 4, 2019

PARK MAJMUNA,
KLAGENFURT I MINIMUNDUS
13.04.19. – SUBOTA
04.05.19.- SUBOTA
PROGRAM PUTOVANJA:

Polazak iz Pule u 5:30 ( parking kod Konzuma ex Mercatora) , Okreti u 5:50, POREČA u 6:30h , GP Kaštel u 7:00. Vožnja kroz Sloveniju prema Austriji do Affenberga tzv. planini majmuna na kojoj obitava 164 japanskih makaka majmuna, specifičnih po tome što žive u najhladnijoj klimi i najviše na sjeveru od svih vrsta majmuna. Makake ovdje ne žive u kavezima već su slobodni, žive u obiteljima, paze jedni na druge, a majke unutar jedne obitelji ostaju do kraja života. Slobodno vrijeme za razgled zoološkog vrta. Zatim odlazak sve do Minimundusa gdje ćemo otići na „put oko svijeta“. Zato što je Minimundus mjesto u kojem se nalaze neke od najljepših svjetskih građevina svijeta u omjeru 1:25. Oduševit će Vas atrakcije poput Operne kuće u Sydneyu, Bijele kuće u Washingtonu, Kineskog zida, Eiffelovog tornja pa čak i natpisa: Hollywood te tonućeg Titanica. Minimundus je od njegovog otvaranja od 1958., posjetilo više od 15 milijuna posjetitelja. U blizini je jezero Worthersee, popularno austrijsko ljetovalište kraj kojeg možete prošetati. Nakon razgleda Minimundusa odlazimo do centra grada.

Po dolasku u Klagenfurt slijedi kraća šetnja starom gradskom jezgrom za koju kažu da je jedna od najljepših u Austriji, što potvrđuju njezina brojna dvorišta i arkade koje stvaraju gotovo idiličnu atmosferu malog mjesta izoliranog od gradske vreve i buke. Čuvar grada poznati je zmaj Lindwurm smješten na Neuer Platzu, a osim njega tu je i Alter Platz, stara i nova gradska vijećnica, kazalište, katedrala Sv. Egida, uršulinska crkva i samostan. Slobodno vrijeme za šetnju ili shopping u jednom od najvećih shopping centara u gradu (Arkaden). Povratak iz Klagenfurta oko 18:30h. Dolazak u Istru predviđen u večernjim satima.

CIJENA PO OSOBI : 240 KN
Djeca od 5-12 godina : 170 KN
Minimalan broj putnika : 40

Cijena uključuje : prijevoz autobusom prema programu, razglede prema programu, pratitelja putovanja, organizaciju i pripremu izleta, jamčevinu putovanja i PDV

Cijena ne uključuje: ulaznice za Minimundus (plaćanje na licu mjesta) : odrasli – 17 eur; djeca od 6-15 god. – 8 eur; Ulaznice za planinu majmuna: odrasli 11 eur, djeca od 4 -14 god.- 6 eur; troškovi vlastite prirode, dodatno putno i zdravstveno osiguranje, sve što nije navedeno pod „cijena uključuje“

Za putovanje je potrebna važeća osobna iskaznica ili važeća putovnica

Valuta plaćanja u Austriji je EURO

Organizator može promijeniti redoslijed obilazaka tijekom gore navedenog rasporeda, kao i vremena polaska autobusa, kada to zahtjeva situacija tijekom putovanja, ali se obvezuje da će program izvesti u cijelosti. Sadržaj programa ostaje kako je objavljen bez obzira na redoslijed provođenja istog.

Odgovorni organizator : SABINA TRAVEL D.O.O. , HR-AB-52-040223176

Za ovo putovanje vrijede opće upute i uvjeti rezervacije za korisnike turističkih aranžmana Sabina Travel d.o.o.

Details

Date:
May 4, 2019
Website:
facebook.com/events/410787629732689/

Organizer

Sabina Travel
Phone:
052 817 443
Website:
http://sabinatravel.net/

Venue

Sabina Travel
Nikole Tesle 8
Poreč, Istra 52440 Croatia (Local Name: Hrvatska)
+ Google Map
Phone:
052 817 443
Website:
http://sabinatravel.net/