Bomb Shell - Istra Events

Upcoming Events

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Bomb Shell

July 18 @ 9:00 am - 11:00 pm

BOMB SHELL, slovenska gupa u usponu. Energična pop grupa koja vas zasigurno neće ostaviti u mirnom stanju. Grupa se susrela prije otprilike tri godine s velikom željom za glazbenim putovanjima i stvaranjem autorske glazbe.

Više od tri godine imaju veliki broj koncerata širom Slovenije, a nastupali su i na raznim glazbenim festivalima (Melodije mora i sunca, Dani slovenske zabavne glazbe, Pop Rock i Popevka …), gdje su njihovi nastupi uvjerili publiku, uključujući i sve glavne radio stanice. Da Bomb Shell nije samo festivalski bend možete se uvjeriti na našem koncertu, koji donosi puno energije i dobre glazbe. Na čelu benda stoji maštovita, energična, glasovita i prepoznatljiva pjevačica Petra Zore, koja zajedno sa svojim bendom osigurava nezaboravno koncertno iskustvo.

Za napor na svom glazbenom putovanju, Bomb Shell 2018. od strane Menart Recordsa dobio je i nagradu za iznimna glazbena postignuća.

Autorske pjesme prvog i potpuno svježeg pop albuma PET PET, koji je izašao ovog travnja predstaviti će i na našoj plaži. Nekoliko pjesama iz albuma svakako će vas dići na noge: Be You, Baby, The Wrong World, Tididam, Flight, Believe, …

Band:
Petra Zore – vokal
Anže Turk – gitara
Aljaž Božič – bas gitara
Brane Štubljar ml – bubnjevi i šef banda

Details

Date:
July 18
Time:
9:00 am - 11:00 pm
Website:
facebook.com/events/829081957464991/

Organizer

EnjoyPeroj
Phone:
+386 68 621 061
Email:
enjoyperoj@gmail.com
Website:
m.me/enjoyperoj

Venue

Peroj
Martulina Beach
Peroj, 52212 Croatia (Local Name: Hrvatska)
+ Google Map